Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (6.40 secunde)
De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emotia in inimile indragostitilor cu hituri precum Fata din vis, Pe tine te-am ales, Cantec pentru prieteni, Mi-e tare dor de tine, Ma voi intoarce, Trenul pierdut, dar si prin miile de concerte sustinute in toata tara timp de peste 35 de ani, cantand totodata si pe aceeasi scena cu Bonnie Tyler, Europe si Scorpions.
Electroputere Craiova a ramas fara unul dintre cei cinci membri ai Consiliului de Administratie (CA), dupa ce Andreea Roberta Popa si-a dat demisia din cauza problemelor de sanatate.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Am vorbit cu el de o viata sa fie incinerat. Si unchiu-miu a dorit acest lucru, si el a spus ca vrea tot asa ca unchiul meu. ... Statul roman il lasa pentru ca ii lua 60% din bani si el numai 40%.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
Fata de numele prezentate de cotidianul nostru in editia de ieri, lista definitiva - cu cateva retusuri aduse in cursul dupa-amiezii de ieri - arata dupa cum urmeaza:
Vasile Sova, zis "nea Puiu", este var primar cu Traian Basescu. ... Chiar seamana cu presedintele, iar pleoapa stanga pare a fi marca inregistrata in neam. ... Ginerele sau seamana cu Ovidiu Ohanesian, rapitul din Irak. "Ultima data m-am intalnit cu el (n. ... Mama si cu maica-sa sunt surori.
Acesta a precizat ca unul dintre membrii Romalimenta intentioneza sa faca un contract cu o firma de colectare a deteurilor de origine animala din Bulgaria sau Ungaria.
"O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
PSD Constanta are, in proportie de 90%, definitivata lista de propuneri pentru institutiile deconcentrate pe care le-a obtinut ca urmare a negocierilor si protocolului incheiat cu PD-L.
In urma discutiilor, s-a convenit ca salariatilor sa le fie majorata remuneratia cu 77 lei, incepand cu luna martie. “Seria de negocieri cu sindicatul Oil Terminal s-a incheiat dupa runda de negocieri de marti.
Acesta a motivat faptul ca Partidului Poporului nu are voie sa se alieze cu niciun partid. Am venit sa ma asigur ca pensia lui taica-miu nu a fost micsorata, el are pensie militara", a spus Dan Diaconesu in discursul sau.
meciul cu Jiul, despre care se spune că ... echipa are jucători cat de o miuţă ... cu formaţia Cartoful Garvăn, dar acuş ... Pedepsele sau amininţările alea cu „să
Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. ... Bolnav de schizofrenie si haituit de vocile din capul sau, Popescu a ticluit poate cea mai comprehensibila definitie a pierderii mintilor:
aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate). Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up.
Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Ministrul Tineretului si Sportului a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca a intrat in posesia raportului Comisiei de ancheta a MTS din Camera Deputatilor, raport care recomanda inceperea urmaririi penale impotriva sa.
google-analytics.com